empresa serveis domotica clients contacte
....Vostè es troba a : Empresa
imagen

imagen2

imagen3

 

 

 

 

 

 

titulo

Instech Seguretat, es una empresa constituïda l´any 2005 i i que ha començat a treballar una vegada autoritzada per la Direcció General de Seguretat.

L´Equip humà que la forma, es un equip jove, experimentat professionalment i que té com a finalitat el poguer proporcionar als seus clients el millor grau posible de qualitat en tots els serveis que s´ofereixen.

Dissenyen tots els sistemes de seguretat, utilitzen equips d´última tecnología que els permeten garantir una protecció a mida per a cada client, des de la protecció d´habitatges, zones residencials, comerços, unitats movils, petites i mitjanes empreses ,organismes oficials i fins a grans riscos industrials.

Els seus professionals dirigeixen i realitzen les instal.lacions garantint el servei d´atenció i manteniment, assegurant així l´eficàcia dels seus sistemes. La seva missió principal es oferir els serveis més adequats en prestació per cadascuna de les necessitats del client. Amb l´increment de la competitivitat en el mercat del sector dels serveis i activitats en matèria de Seguretat privada, el seu comprimís els obliga a optimitzar costos i a oferir la millor qualitat dels serveis als seus clients.

Mantenir aquest compromís els suposa :

  • Optimitzar la gestió interna amb una millora constant de la qualitat.

  • Integrar l´empresa en el mercat.
  • Potenciar les capacitats del seu personal.

Les principals activitats en les que desenvolupen el seu treball com a empresa instal.ladora són totes aquelles relacionades amb la protecció pasiva tant a persones físiques com a béns materials.

instechseguretat