empresa domotica clients contacte
....Vostè es troba a : Domòtica
 
imagen domotica

 

En l'ampli món de la Domòtica, INSTECH SEGURETAT, a optat per un sistema d'automatització, capaç d'oferir solucions avançades, cada vegada més necessàries en l'habitatge actual.

L'oferta cobreix totes les aplicacions Domòtiques relatives a confort, seguretat, estalvi i control.

La nostra prioritat és la integració de totes les funcions per a obtenir una major simplicitat en els sistemes.

La instal·lació per mòduls i la funcionalitat dels dispositius permet a més poder optimitzar costos, podent triar que aplicacions adoptar al principi i cuales deixar per al futur Amb els nostres sistemes, l'usuari pot decidir a cada moment que funció activar i com fer-lo.

Gràcies a les modernes tecnologies digitals de comunicació, les funcions es poden modificar fàcilment sense grans intervencions, sobre el cablejat o les estructures d'ofici de paleta.

Una altra dels avantatges del nostre sistema, és la facilitat per a adaptar-se a cada instal·lació, podent combinar elements cablejats amb elements via ràdio.

Així mateix el nostre sistema és capaç de comunicar amb el món exterior per mitjà de dispositius específics d'interacció amb la casa, és a dir, telefonia fixa, mòbil o des de qualsevol ordinador a través de xarxa local o via internet.

 

 

 

instechseguretat